ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > Bilgisayar, İnternet, Teknoloji, Ağ > Oyun Dünyası > Bilgisayar Oyunları
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree5Beğeniler
  • 3 Post By Seda
  • 2 Post By Sancak
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24 Nisan 2024, 15:15   #1
 
Seda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 10 Nisan 2024
Üye No: 310
Mesajlar: 326
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Kadın
Web: Arkadasca.Net
IRC: Arkadasca.Net
FM:
Aldığı Beğeni: 281
Beğendikleri: 192
@Seda
Standart Tales of Arise



Tales of Arise Hikayesi
Calaglia diyarında, geçmişine dair hiçbir hatırası olmayan ve Demir Maske lakaplı maskeli bir Dahnan kölesi, herkesi incitecek bir lanetten mustarip olan Shionne Vymer Imeris Daymore adlı Renan kızını kurtardıklarında Kızıl Kargalar ile ilişkiye girer.
Takipçilerinden kaçarken, köle Shionne'nin elindeki Master Core'dan yanan bir kılıç çekmeyi ve Renan güçlerini püskürtmek için kullanmayı başarır. Acı hissetmediği için kılıcı yalnızca köle kullanabildiğinden, o ve Shionne, beş Lord'u devirmek ve sahip oldukları diğer Master Core'ları toplamak için bir ittifak kurarlar. Kızıl Kargalar'ın yardımıyla ikili, Calaglia'nın Lordu Balseph ile yüzleşir ve onu yener.


Macera Nasıl Devam Ediyor?
Bu vesileyle, kölenin maskesi kısmen kırılır ve adını Alphen hatırlar. Calaglia'yı kurtardıktan sonra, Alphen, Shionne ve Kızıl Kargaların lideri Zephyr, bir büyücü ve Gümüş Kılıçlar üyesi Rinwell'in rehberliğinde Cyslodia diyarına doğru yola çıkar. Oraya vardığında Zephyr, Zephyr'in oğlu Law tarafından yönetilen yerel Lord Ganabelt Valkyris'e hizmet eden ajanlar tarafından yakalanır. Babası halka açık bir infaza mahkum edildikten sonra fikrini değiştiren Law, Ganabelt tarafından öldürülen Zephyr'i kurtarmak için Alphen ve diğerlerine yardım eder. Law, babasının intikamını almak için Alphen, Shionne ve Rinwell'e katılır ve dördü Ganabelt'le yüzleşir ve onu öldürür.

Grup daha sonra Lord Dohalim il Qaras'ın köleliği ortadan kaldırdığı ve Renanlar ile Dahnanlar'ı bir arada yaşamaya teşvik ettiği bir krallık olan Elde Menancia'ya gider. Ancak Altın Toz Kedileri'nin lideri ölmekte olan Migal'den, Dohalim'in yardımcısı Kelzalik'in, Dahnanlar'ı kendi kazançları için zehirleyerek astral enerjilerini gizlice boşaltmak için bir plan yaptığını öğrenirler. Migal'in kız kardeşi Dahnan şövalyesi Kisara'nın eşlik ettiği Alphen ve diğerleri, Kelzalik'in planlarını durdurur ve Dohalim, Lordluğundan feragat edip Kisara ile birlikte gruba katılmadan önce onu sürgüne mahkum eder.

Mahag Saar diyarında, grup Karanlık Kanatların saklanmakta olan yerel Lord Almeidrea Kaineris'i devirdiğini keşfeder. Almeidrea'yı ararken, Shionne diğerlerine amacının lanetinden kurtulmak için nihai Master Core Renas Almayı yaratmak için tüm Lordların Ana Çekirdeklerini toplamak olduğunu itiraf eder. Almeidrea'nın yakalandığı haberi üzerine, parti, karanlık kanatlar için bir tuzak kurmak ve kaçmadan önce astral enerjilerini çekerken onları öldürmek için durumdan yararlandığını keşfetmek için halka açık infazına katılır. Bu vesileyle, Rinwell, Almeidrea'yı ailesini öldüren Lord olarak tanır.

Ganath Haros Lordu Vholran Igniseri ortaya çıktığında ve Alphen'e saldırmadan önce Almeidrea'yı öldürdüğünde, grup bir tekne ödünç vererek Almeidrea'nın savaş gemisine biner ve onu savaşta yener. Dövüşleri sırasında, Alphen'in maskesinin geri kalanı yok edilir, hatıralarının kilidini açar ve düşman geri çekilmeden önce acı hissini geri kazanarak Shionne'yi esir alır. Güvendeyken, Alphen diğerlerine, işgalden 300 yıl önce Renan deneyleri için bir denek olduğunu ve ataları olan Naori Imeris adında bir Renan bakiresiyle Ruh Yönlendirme Törenine katılmaya zorlandığını açıklar.

Shionne, Renas Alma'yı kullanıyor. Ancak tören başarısız oldu, sayısız ölüme neden oldu ve bir yıl önce uyanmadan önce vücudu soğuk bir uykuda korunmuş bir uzay gemisiyle Dahna'ya geri göndermeden önce hatıralarını mühürlemek için maskeyi Alphen'e takan Naori'ydi. Grup, Vholran'ın kalesine saldırır, burada Shionne ile yeniden bir araya gelirler ve Vholran'ı yenerek tüm Lordların Master Core'larını güvence altına alırlar. Partiden önce gizemli bir varlık belirir, Renas Alma'yı oluşturmak için diğer çekirdeklerin astral enerjisini emmek ve onunla ve Vholran'ın bedeniyle birlikte kaçmak için sahip olduğu altıncı bir Ana Çekirdek kullanır.

Sonraki ay boyunca, Alphen ve diğerleri, Renanlar tarafından gönderilen biyo-mekanik bir yapı Dahna'nın astral enerjisini doğrudan boşaltmaya ve onu Rena'nın ayı Lenegis'e göndermeye başlayana kadar Ganath Haros vatandaşlarının yeniden inşa edilmesine yardım ediyor. Parti, Dahna'nın yok olmasını önlemek için yapıya sızar ve geçici olarak kapatmayı başarır.

Cevaplar arayan grup, Alphen'in uzay gemisini onarır ve Lenegis'e seyahat eder ve burada hala hayatta olan Vholran ve Renas Alma'nın, Rena'nın gerçek sakinleri olan ve onları kullanmak isteyen yabancı varlıklar olan Helganquil'in gözetiminde olduğunu keşfederler. Ayrıca, Lenegis'te yaşayan insan Renanların, Helganquil'in Dahna'nın Astral Enerjisini Rena'nın Büyük Ruhuna aktarma planında yer almak için kendi gezegenlerinden kaçırılan Dahnanların torunları olduğunu öğrenirler. gezegende.

Ve Mutlu Son
Parti, Rena'ya,Büyük Ruh'la yüzleştikleri ve yendikleri, çekirdeğini yok ettikleri ve Renas Alma'yı aldıkları bir saldırı başlattı. Bununla birlikte, Alphen ve Shionne onu mühürlemek için törene başladıklarında, Vholran onlara saldırır, Renas Alma'yı çalar ve Shionne Büyük Ruh'u vücudunun içinde mühürlerken Alphen'i bir düelloya davet eder. Alphen, teslim olmayı reddeden ve kendini feda eden Vholran'ı yenerek Renas Alma'yı yok eder. Shionne, Alphen'den Büyük Ruh'u yok etmek için onu öldürmesini ister, ancak Alphen bunun yerine Dahna'nın Büyük Ruhu'nun yardımını ister ve birlikte, dikenlerinden kurtularak Shionne'yi kurtarırken onları tek bir dünyada birleştirerek her iki gezegenin yıkımını durdururlar. Savaştan bir süre sonra Alphen ve Shionne, Renans ve Dahnans'ın barış içinde yaşadığı bir dünyada arkadaşlarıyla birlikte yeni bir hayatın tadını çıkarırken evlenirler.

MaquSa, iÇRe ve KivanC bunu beğendi.
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 24 Nisan 2024, 15:19   #2

 
Sancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 05 Kasım 2023
Üye No: 126
Mesajlar: 200
Nerden: Adana
Cinsiyet: Erkek
Web: http://irc.bizimsohbet.net:9810/
IRC: http://irc.bizimsohbet.net:9810/
FM: TürkiyeFM
Aldığı Beğeni: 401
Beğendikleri: 162
@Sancak
Standart

emeğinize sağlık

iÇRe ve Seda bunu beğendi.
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Nisan 2024, 00:26   #3
 
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 08 Kasım 2023
Üye No: 133
Mesajlar: 52
Nerden: Adana
Cinsiyet: Erkek
Web: www.bizimsohbet.com
IRC: bizimsohbet.net
FM: turkfm
Aldığı Beğeni: 150
Beğendikleri: 133
@KivanC
Standart

Emeğine sağlık @Seda

 
Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Nisan 2024, 20:17   #4
 
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 15 Ekim 2023
Üye No: 70
Mesajlar: 7,950
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Kadın
Web: Bizimsohbet.Net
IRC: Bizimsohbet.Net
FM: TürkiyeFM
Aldığı Beğeni: 6827
Beğendikleri: 8697
@iÇRe
Standart

Emeğine sağlık 💐

 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık