ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > WebMaster E-Ticaret > Webmaster Genel > Wordpress
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22 Nisan 2024, 13:45   #1
Ada Çevrimiçi
 
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 14 Şubat 2024
Üye No: 193
Mesajlar: 2,411
Nerden:
Cinsiyet:
Web:
IRC:
FM:
Aldığı Beğeni: 1867
Beğendikleri: 1536
@Ada
Standart Neden WordPress Kullanmalısınız?

Neden WordPress Kullanmalısınız?

Ücretsiz WordPress!
İçerik yönetim sistemlerinin bazıları, ücretlidir. Yani hosting ve domain için zaten ödeme yaparsınız ancak ücretli CMS’lerin yazılımı için de ödeme yaparsınız. WordPress ile site oluşturduğunuzda yazılımını kullandığınız için ayrıca ödeme yapmanıza gerek yoktur. Yalnızca domain ve hosting satın alıp WordPress kullanmaya başlayabilirsiniz.

Açık Kaynaklı!
WordPress, açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir, yani herkes WordPress yazılımını ücretsiz olarak kullanabilir ve değiştirebilir.

Dünya çapında binlerce gönüllü tarafından inşa edilen bir topluluk projesi olduğundan herkes büyümesine yardımcı olabilir.

Squarespace, Shopify ve WIX gibi açık kaynaklı olmayan CMS’ler, siteniz üzerindeki kontrol seviyesini sınırlandırır ve daha fazla yetkiye premium paketleriyle ulaşmanızı isterler.

WordPress ile sitenizin ve içeriğinizin sahibi tam olarak siz olursunuz, sitenizi başka bir hosting firmasına taşıma kararı gibi konularda da özgürsünüzdür.

Kullanıcı Dostu
WordPress kodlama bilgisi olmayan kullanıcılar tarafından bile sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Teknik bilgi gerektirmeden kolay ve hızlı bir şekilde web siteleri oluşturmanızı sağlar ve popülerliğini büyük oranda kullanım kolaylığına borçludur.

Binlerce WordPress Tema

Temalar; web sitenizin görünümünü değiştiren tasarımlardır. 5.000’den fazla ücretsiz WordPress teması sayesinde sitenize dilediğiniz görünümü kazandırabilirsiniz.

Temalar bir sitenin temelini oluşturur, site sahiplerine sadece renk değişiklikleri, logo ekleme gibi yük olmayacak tasarım çalışmaları kalır. Ayrıca, bazı temaların kendi özelleştirme modülleri ya da sürükle-bırak editörü bulunur.

WordPress’te temalar, yazı tipleri, renkler, widget’lar, menüler ve logolara dair tüm özelleştirmeleri Görünüm sekmesinden Özelleştir’e tıklayarak yapabilirsiniz.







Konu Ada tarafından (22 Nisan 2024 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık