ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > Sunucular Özel Bölüm > Siyahinci.Net & CilekFM > Siyahinci.Net Paylaşımları
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 2 Post By siyahinci
  • 1 Post By iÇRe
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Mart 2024, 20:24   #1
 
siyahinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 03 Mart 2024
Üye No: 233
Mesajlar: 14
Nerden: Ankara
Cinsiyet: Erkek
Web: www.siyahinci.net
IRC: irc.siyahinci.net
FM: CilekFm
Aldığı Beğeni: 21
Beğendikleri: 37
@ siyahinci
Standart testi kebabı tarifi

Testi Kebabı Tarifi

İyi akşamlar arkadaşlar incinin mutfağı sizler için bugün testi kebabı tarifi hakkında paylaşım yapacak

biliyorsunuz ki testi kebabı Nevşehir Kapadokya yöresinde ortaya çıkmış bir yemek çeşididir. Testi kebabı

nasıl yapılır sizlere bunu anlatacağım, Testi kebabı tarifi için gerekli malzemeler ve en kolay testi kebabı

tarifi aşağıda paylaştım, testi kebabı malzemeleri ne kadar kaliteli ve doğal olursa bir o kadar lezzeti artar, Testi kebabı özellikle odun ateşinde piştiğinde tadına doyum olmaz ve harika bir lezzet ortaya çıkar.

Kuşbaşı et, soğan, domates, yeşil biber ve sarımsağın harika uyumuyla ortaya çıkan testi kebabı lezzetini

denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekir.

Testi kebabı için gerekli malzemeler
1 kilogram kuşbaşı dana eti
500 gram domates
500 gram arpacık soğanı
10 adet sarımsak
7 adet yeşil biber
250 gram tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Testi kebabı nasıl yapılır? Testi kebabı tarifi
Öncelikle domateslerinizin kabuklarını soyun, biberlerinizin de çekirdeklerini çıkarın.

Soğan ve sarımsakları da kabuklarını ayıkladıktan sonra tüm olarak bırakın, tuz ve karabiberi de ekleyerek

etle birlikte harmanlayın.

Daha önceden hazırladığınız testinin tabanına tereyağının yarısını koyun.

Biber, soğan, sarımsak ve baharatlarla harmanlanmış eti testiye doldurun, doldurduktan sonra tekrar

tereyağı ekleyin.

Pişirme aşamasına geçmeden önce testinin üzerini ekmek hamuruyla kapatın, et buharında pişecek buna

dikkat edin.

Testi kebabını odun ateşinde 2 saat pişirin, testi kebabı piştikten sonra suyunu çeksin ve harika lezzetin

tadına bakın.

Şimdiden afiyet olsun..

İLGİLİ KONULAR: testi kebabı, testi kebabı tarifi, testi kebabı malzemeleri, testi kebabı yapılışı, yemek çeşitleri, yemek tarifleri, en güzel yemekler, en güzel tatlılar,
https://www.siyahinci.net/testi-kebabi-tarifi/

iÇRe ve YaReN bunu beğendi.
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 18 Mart 2024, 20:26   #2
 
YaReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 06 Mart 2024
Üye No: 245
Mesajlar: 322
Nerden: Ankara
Cinsiyet: Kadın
Web: www.siyahinci.net
IRC: siyahinci.net
FM:
Aldığı Beğeni: 385
Beğendikleri: 415
@YaReN
Standart

EmEgİNe SaGLıK HaS Abimm

 
Alıntı ile Cevapla
Alt 18 Mart 2024, 20:28   #3
 
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 15 Ekim 2023
Üye No: 70
Mesajlar: 8,930
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Kadın
Web: Bizimsohbet.Net
IRC: Bizimsohbet.Net
FM: TürkiyeFM
Aldığı Beğeni: 8073
Beğendikleri: 10630
@iÇRe
Standart

@ siyahinci benim memleketimin tarifini başkasının paylaşmasına sevindim ben neden paylaşmadım onu düşünüyorum,))
Emeğinize sağlık.💐

YaReN bunu beğendi.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Tag Ekle
incinin mutfağı, siyah inci, siyahinci, sohbet odaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık