|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
06 Mart 2024, 16:04 | #1 |
Üyelik Tarihi: 14 Şubat 2024
Üye No: 193
Mesajlar: 2,422
Nerden:
Cinsiyet:
Web:
IRC:
FM:
Aldığı Beğeni: 1882
Beğendikleri: 1543
|
Zeytinyağlı pancar
Zeytinyağlı pancar
MALZEMELER 2 adet pancar 1 su bardağı kırmızı mercimek Yeteri kadar su 1 dal biberiye 1 adet defne yaprağı 3 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım kırmızı lahana 1 adet elma, tuz SOS İÇİN Yarım çay bardağı zeytinyağı 4 yemek kaşığı nar ekşisi 1 adet limonun suyu, 1 tutam tuz yapılışı Kırmızı mercimeği yıkayıp tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip, biberiye, defne yaprağı ve tuz ekleyin. Ocağa oturtup mercimek yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan alıp, içinden biberiye ve defne yaprağını çıkarın. Daha sonra soğumaya bırakın. Pancarı, varsa makineden geçirip spagetti formu verin. Makineniz yoksa incecik doğrayın. Zeytinyağı ve pancarı tavaya alıp 2 dakika soteleyin. Sonra geniş bir karıştırma kabına boşaltın. Aynı tavada ince kıyılmış lahana ve kabuğu ile birlikte küp doğranmış elmayı yağsız olarak soteleyin. Daha sonra pancarın üzerine ilave edin. Mercimeği de ekleyip harmanlayın ve servis tabağına alın. Sos için tüm malzemeyi çırpın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum | Bilgilendirme |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumBizim.Com Forum Sahibi: ForumBizim |
|