ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Ekim 2023, 11:37   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,596
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4340
Beğendikleri: 1106
@CeReN
Standart Melike Sahin Kimdir?

Melike Sahin
Melike Sahin 1989 Istanbul dogumlu. Bogazici Universitesi Sosyoloji Bolumu’nden 2012 yilinda mezun oldu. Muzik kariyerine, ogrenciligi boyunca soprano olarak dahil oldugu Muzik Kulubu KlasIk Muzik Korosu’nda basladi 2011 senesinde baslattigi Kamuran Kolcak ve Gonul Dostlari isimli projesi ile nostaljik pop eserlerinden olusan bir repertuvarla konserler verdi.

2011 senesinde BaBa ZuLa ile yollari kesisti ve ilk konserini Berlin’de verdi. 2017 Mayis ayina dek BaBa ZuLa ile Turkiye ve Avrupa’nin pek cok sehrinde MeksIka, Hindistan ve Avusturalya’da 250’nin uzerinde konser verdi. Baba Zula’nin 2014’te yayimladigi son studyo albumu “34 Oto Sanayi”de, hem vokal hem de soz yazari olarak yer aldi.

2017 Cannes Film Festivali’nde, muziklerinde imzasi oldugu Tony Gatlif’in son filmi Djam’in dunya promiyeri oncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albumu icin uc sarki seslendirdi. Ayni sene icinde Selda Bagcan ile verdikleri konserlerle taninan Israilli grup Boom Pam ile birlikte sozleri Melike’ye ait olan “Beni Yalniz Koma” adli teklileri yayinlandi.


ALİNTİ ~





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık