ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Genel Bilgileri > Felsefe > Mantık > Mitoloji
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15 Mart 2024, 11:20   #1
 
Seth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 18 Aralık 2023
Üye No: 154
Mesajlar: 2,953
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web: ..
IRC: Irc.BizimSohbet.Net
FM: ..
Aldığı Beğeni: 798
Beğendikleri: 267
@Seth
Standart Apotamkin

Amerikan Yerli mitolojisinde Vampir olarak geçen yaratık. Kıllı, uzun dişli ve yeni dayak yemiş çocukların tadını seven bir yaratık olarak anlatılır. Mısırın,perunun ve birçok ülkenin vampiridir.soğukkanlı kan emici ve ölümsüzlerdir. Kanı bedenleri ölü olduğu için içtikleri söylene gelir.yani bir bakıma bedenleri ne kadar canlı olsada çürümemek için kan içtikleri söylenir.

Vampirleri (apotamkin) araştıran bilim adamlarına göre temel özellikleri soğuk tenli olmalarına karşın insan veya hayvan kanı içince bir kaç derece derilerinin ısınmasıdır ama insanlara göre hala daha soğuktur.vicutlarında uzun süre besenmedikten sonra oluşan belki vardır belki yoktur çürükler vardır beslenme şekillerine bağlıdır.Güneşten hiçbir şekilde etkilenmezler , gözlerinin rengi değişken olmakla birlikte hafiften birbirine renk bakımından benzememektedir , biri kapalı ise öteki hafiften açıktır.belirli bir göz renkleri yoktur.oldukça hızlı ve güçlülerdir fakat çevreye fark ettirmezler.iki türe ayrılırlar biri apotamkin gibi kıllı , iri azı dişleri ve çocuk gibi görünsede oldukça korkunç bir varlıktır.bir diğeri ise insan görünümündeki dışardan varpir olarak görünmeyen ama güçlü , soğuk tenli ve hızlı varlıklardır.







Alıntıdır,





Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Tag Ekle
apotamkin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık