ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Haber Dünyası > Magazin Haberleri
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27 Nisan 2024, 20:39   #1
 
sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 21 Ekim 2023
Üye No: 114
Mesajlar: 950
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web: www.forumbizim.com
IRC: ....
FM: .,.......
Aldığı Beğeni: 577
Beğendikleri: 654
@sihirbaz
Post Gonca Vuslateri bebeğini kucağına aldı!

Gonca Vuslateri bebeğini kucağına aldı!

Geçtiğimiz günlerde baby shower partisi düzenleyen Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına alarak anne oldu. Vuslateri'nin doğum haberini meslektaşı Başak Sayan duyurdu.

'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, ekim ayında bebek beklediğini açıklamıştı. 37 yaşındaki oyuncu, 20 Mart’ta ise bebeğinin babası Levent Yaşar ile nikah masasına oturmuştu.

"Biz zaten evliydik"
Nikah sonrası eşiyle sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik” iadelerini kullanmıştı.
Daha önce bebeğinin adını “Asya” koyacağını söyleyen oyuncu dün akşam ilk çocuğunu kucağına alarak anne oldu. Vuslateri'nin önceki gün sabaha karşı hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, Bahçelievler’deki özel bir hastanede erken doğum yaptı. 35’inci haftasında çocuğu Asya'yı kucağına alan Vuslateri ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“Asya bebek Hoş geldin”
Güzel haberi ise ünlü ismin yakın dostu Başak Sayan sosyal medya hesabından duyurdu. Sayan paylaşımında, "Asya bebek hoş geldin... Ne çok bekledik seni." notunu düştü.

“Allah analı babalı büyütsün”
Ardından bir paylaşım daha yapan Başak Sayan, Gonca Vuslateri'ye "Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum" diye seslendi.

Gonca Vuslateri Kimdir?
Babası Astsubay olan Vuslateri, 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. 1994 yılında babası emekli olduktan sonra ailesi ile birlikte Bursa'ya geri taşındı.1998'da annesi ve babası boşanan oyuncu bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı. İlkokul yıllarından itibaren oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimini ‘Ruhsar' dizisiyle yaşadı. Uzun yıllar sonra yer aldığı ‘Küçük Sırlar' isimli dizide canlandırdığı Ceyla karakteri ile tanındı.

Asıl popülerliğini senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ‘Yalan Dünya' dizisinde aynı anda canlandırdığı iki karakter ile kazanmıştır. Vasfiye Teyze ve Eylem karakterlerini canlandıran oyuncu dizinin en sevilenleri arasında girmiştir. Bir dönem fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşayan Vuslateri, Edip Burak Ertoğan ile 31 Aralık 2015'de yurtdışında evlendi. Çift 30 Nisan 2018 tarihinde boşandı.

Ünlü oyuncu, bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Levent Yaşar ile 20 Mart 2024 tarihinde evlendi.

Gonca Vuslateri Kaç Yaşında, Nereli?
Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da doğdu.

Alıntıdır

 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık