ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Genel Bilgileri > Erkekler & Bayanlar
Kullanýcý Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01 Mart 2024, 14:11   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮

 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,787
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4615
Beðendikleri: 1149
@CeReN
Standart Crop Tisort

Ozellikle sicak havalarin vazgecilmez giysi turlerinden biri olan tisort modelleri en cok da kadinlar icin crop tarziyla dikkat cekiyor. Hemen hemen her tur kiyafet tarziyla uyum icinde olabilen crop tisort modelleri her tarzdan kullaniciya hitap edebiliyor. Kombin konusunda hicbir sekilde sorun yasatmayan crop tisortleri hayatinizin her alaninda rahatlikla kullanabilirsiniz. Farkli tasarimlariyla goz dolduran crop tisort modelleri farkli kumas turlerinden elde edilebilir ve buzgulu veya bel detaylari ile her zevke hitap edebilir.

Crop Tisort Kombinleri
Basic tisortlerden oversize secimlere varana kadar her tarzda crop tisort modellerini kolayca kombinleyebilirsiniz. Ozellikle de gunluk giyim stiline oldukca uygun olan crop tisortler farkli pantolon modelleri ile rahat bir uyum saglar.

Bol kesim ve rahat pantolon modellerinin sIkligi ile birlestirerek son derece konforlu bir kiyafet ortaya koyabilirsiniz. Gunluk giyimin en onemli parcasi olan esofmanlarla da mukemmel bir stil ortaya koyabilir veya yuksek bel jean ile bir kombinasyon elde edebilirsiniz. Daha da sportif gorunmek icin ise, farkli renklerle tayt secimi yapilarak crop tisortleri birlestirilebilir.

Crop Tisortlerde En Yeni Trendler
Her sezonda kadin giyiminde trend modeller oldukca onem tasimaktadir ve gunumuzun onemli trendlerinden biri de crop tisortlerdir. Birbirinden tarz crop tisortler rahat kullanimi ve konforlu secenekleri ile kullanicilara cok sey vadediyor. Oversize modellerinin agirligini crop tisortlerde de hissetmek mumkun. Ikili takim olarak tercih edilebilecegi gibi tek secim de yapilabilir. Trend pantolon ve eteklerle, tayt ve esofmanlarla kombin yaparak siz de tarzinizi en trend bicimde ortaya cikarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.kadinca.net/crop-tisort/





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi yada kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık