|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05 Ocak 2024, 14:56 | #1 |
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮 Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,782
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4612
Beðendikleri: 1147
|
Sogan Corbasi
Sogan Corbasi icin
Malzemeler Yarim kg sari veya beyaz sogan 5 su bardagi su veya et suyu 100 gr tereyagi 2 yemek kasigi un 1 cay kasigi kekik 2 dis dovulmus sarimsak Tuz Karabiber Taze kekik Sogan Corbasi Nasil Yapilir Oncelikle tereyagini tencerede eritin. Icerisine ince ince dogranmis soganlari ekleyin ve 10 dakika kavurun. Pembelesmeye baslayan soganlarin uzerine un ekleyip 2-3 dakika surekli karistirin. Kivami koyulastiginda su ilave edilip karistirma islemine devam edin. Kekik, dovulmus sarimsak, tuz ve karabiberi ekleyip 30 dakika pisirin. Son olarak ustunu taze kekik ile susleyin. Simdiden afiyet olsun. Puf Noktasi Tarifte kullanacaginiz soganin aciligini almak icin, tuz ile ovun ve bol suda durulayin. Soganlarin parca parca olmasini istemiyorsaniz, rendeleyebilirsiniz. Soganin agir kokusunu gidermek icin, suyun icerisine limon sIkabilirsiniz. Corbada topaklanmalar olusmamasi icin karistirma islemini birakmayin. Dilerseniz, pisirme isleminden sonra mikserden gecirebilirsiniz. Corbanin lezzetini arttirmak icin, citir ekmek dilimleri ve parmesan peyniri ile karistirabilirsiniz. ALÝNTÝ ~ Bizde Mutsuz OlaLim ~ |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum | Bilgilendirme |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumBizim.Com Forum Sahibi: ForumBizim |
|