ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Saðlýk Köþesi > Çocuk Saðlýðý
Kullanýcý Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02 Mart 2024, 12:53   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,596
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4339
Beðendikleri: 1106
@CeReN
Standart Denizde Anneler Icin Onemli Tavsiyeler

Denizde guvenli bir deneyim icin annelerin dikkate almasi gereken bazi onemli noktalar vardir. Iste denizde anneler icin onemli tavsiyeler:

Guvenlik Ekipmanlari: Denizde guvenliginiz icin mutlaka can yelegi gibi uygun guvenlik ekipmanlari kullanmalisiniz. Bu, sizin ve cocugunuzun su uzerinde daha guvende olmasini saglar.
Sig Sulari Tercih Edin: Cocugunuzla denize girmek istediginizde sig ve dalgasiz sularda olmaniz daha iyidir. Bu sekilde cocugunuzun guvenligi daha kolay saglanir ve suya alismasini kolaylastirir.
Gunes Kremi: Denizdeyken gunesin zararli etkilerine karsi korunmak onemlidir. Hem sizin hem de cocugunuzun cildini gunes kremiyle koruyun. Yuksek faktorlu, suya dayanikli bir gunes kremi kullanmayi unutmayin.
Cocugunuzun Yetiskin Gozetiminde Olmasi: Denizde cocugunuzun guvende olmasi icin onu surekli olarak gozetim altinda tutmalisiniz. Bir yetiskinin her zaman cocugun yaninda olmasi onemlidir. Cocugunuzun yanindan ayrilmayin ve denizdeki guvenlik onlemlerini sIki bir sekilde takip edin.
Dalgalara Dikkat Edin: Denizdeyken dalgalarin gucunu ve hareketini dikkate almalisiniz. Ozellikle cocugunuzla beraberken dalgali sularda yuzmemeye ozen gosterin. Cocugunuzu dalgalardan uzak tutun ve dikkatli olun.
Ilk Yardim Bilgisi: Denizde acil durumlarla karsilasma ihtimaline karsi temel ilk yardim bilgisine sahip olmaniz onemlidir. Yuzme bilgisi, CPR gibi temel ilk yardim tekniklerini ogrenmek size guven saglayacaktir.
Denizdeki Tehlikeler Hakkinda Bilgi Edinin: Denizdeki tehlikeler hakkinda bilgi sahibi olmak onemlidir. Akintilar, kayaliklar, deniz canlilari gibi potansiyel tehlikeleri taniyin ve bu konuda bilgi sahibi olun. Boylece cocugunuzla denizde guvenli bir sekilde vakit gecirebilirsiniz.
Icme Suyu ve Araclar: Denizde uzun sure kalacaksaniz icme suyu, yiyecek ve diger ihtiyaclarinizi yaniniza almayi unutmayin. Ayrica, denizde kullanacaginiz araclarinizin (tekne, yuzme kanallari vb.) guvenli ve islevsel oldugundan emin olun.
Cocugunuzu Egitin: Denizde guvenlik bilincini cocugunuza asilamak onemlidir. Ona denizde nasil guvende kalmasi gerektigini ogretin. Suyun derinliklerinde yuzmek, dalgalara karsi nasil durulacagi gibi temel bilgileri ogretin.
Meteorolojik Kosullari Takip Edin: Denize girmeden once hava ve deniz kosullarini takip edin. Hava durumu, gelgitler, ruzgar hizi gibi faktorleri goz onunde bulundurun. Guvenli olmayan hava kosullarinda denize girmekten kacinin.
Bu tavsiyeleri dikkate alarak denizde guvenli bir deneyim yasayabilir ve cocugunuzla keyifli bir zaman gecirebilirsiniz. Unutmayin, guvenlik her zaman en oncelikli konudur.


Kaynak: https://www.kadinca.net/denizde-anne...li-tavsiyeler/





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi yada kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık