ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Burçlar,Fallar ve Kehanetler
Kullanýcý Etiket Listesi

Like Tree2Beðeniler
  • 1 Post By CeReN
  • 1 Post By CeReN
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06 Þubat 2024, 12:27   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,596
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4340
Beðendikleri: 1106
@CeReN
Standart Bu burclari subat, mart, temmuz ve agustosta nakit surprizler bekliyor.

KOC

Is: Onumuzdeki yil seyahat temelli bir is sizi bekliyor ve Mars mayis ayinda bir gorusmede one cikmanizi sagliyor. Jupiter'in konusma becerileri sizi kamera karsisina cikarirken, Pluton arkadaslarinizla ilgili bir is planini yeniden duzenlemenize yardimci olabilir.


Para: Daha fazlasini hak ettiginize inanmakla baslayarak uc basit adimda nakit beklentilerinizi gercege donusturun. Saturn nakit konusunda sogukkanli kalmanizi destekler.


Sans: 2 ve 3 sayilari 2024 yilinda sansli olabilir. Ne kadar cok calisirsaniz, ne kadar cok sey ogrenirseniz, o kadar sansli olabilirsiniz.

BOGA

Is: Yaraticilik Subat ayinda dolunayla birlikte uyanir ve kendinize inanmak bir numarali gereksiniminizdir. Yazin calisma becerileriniz etkileyici olur, herkes dinlenirken siz gucunuze guc katabilirsiniz.


Para: Haziran ayi sifirdan yeniden baslamayi getiriyor. Luks urunler ve ileri teknoloji gelir potansiyelinizi artirabilir. Para bolgenizdeki Mars'la Temmuz ayinda kasanizi buyuk oranda artirabilirsiniz.


SANS: Dogum tarihinizde sansi bulabilirsiniz. Ikinci denemeler sansinizi artirabilir.

IKIZLER

Is: Jupiter Mayis ayinda kendi burcunuza katildiginda, on yildan uzun suredir bastirilmis hayaller nihayet gercege donusmeye baslayabilir. Agustos'ta liderlik etme sansiniz var, bu yuzden bunu kullanin ve Ekim'de cazip secimlerin tadini cikarin.


Para: Temmuz/Agustos aylarinda yasadiginiz yer, Agustos/Eylul aylarinda ise soyledikleriniz para kazandirabilir. 2024'un ikinci yarisinda kucuk bir tasarruf baslangici bile onemli bir seye donusebilir.


Sans: Tek cocuklar sansli olabilir.

YENGEC

Is: Kariyer hedeflerinizi kelimelere doktugunuzde, Ocak gibi erken bir zamanda suphelere bosa cikaracak iyi gelismeler baslayabilir. Insanlari memnun etmek yerine potansiyeli gorme yili.


Para: Aile mirasi beceriler, nesneler ve tarifler 2024'te deger kazanacak. Ancak hepsinden onemlisi, nakit zorluklarina gogus gerebilme ve bunlari sansa donusturebilme yeteneginiz. Tum yil boyunca fatura ve makbuzlari kontrol ettiginizden emin olun.


Sans: 12 rakami ve saat basi yapilan aciklamalar veya imzalar sansa isaret edebilir. Sanslari biriktirmek yerine, odul potansiyelinizin en yuksek oldugu zamanda kullanin.

ASLAN

Is: Jupiter ilk alti ay boyunca rutinin taze ve eglenceli olmasini sagladigindan, hicbir hirs dikkatinizi cekemeyecek kadar cilgin ya da ucuk degil.


Para: Merkur Mayis civarinda nakit kaynaklarina yakinlasiyor. Temmuz ve Agustos aylarinda zengin oduller kazanilabilir.


Sans: Arkadaslarla eglence olarak baslayan sey, ozellikle Mayis sonu ve Ekim basinda ciddi kazanclara yol acabilir. Kasim ayindaki dogum gunleri size iyi sans getirebilir.

BASAK

Is: Evleri pazarlamanin veya yeniden yapmanin yaratici yollari 2024'te onemli bir profesyonel varlik olabilir.


Para: 2024 tamamen is birligiyle ilgili. Yatirimlar sihirli para degneginiz olabilir. Kullanilmayan banka hesaplarini kontrol edin.


Sans: Bu yil her turlu birikimin uzerinde adiniz yazabilir ve ayrica birikimleri degerlendirmenin bazi akilli yollarina rastlarsiniz. Surpriz kazanclar 10 sayisiyla baglantili olabilir.

TERAZI

Is: Onumuzdeki 20 yil boyunca yaratici ekibinizde yer alacak Pluton'un gucu sayesinde o muzikal ya da sanatsal rol gercege cok yakin. Hicbir seyden ve hic kimseden korkmuyorsunuz ve unutulmaz bir izlenim birakiyorsunuz.


Para: Eger servet kaderi ile bir randevu ariyorsaniz, 22 Eylul para gezegeni Venus'un nakit haritanizi ziyaret ettigi zamandir. Ancak Haziran ayindaki Persembe ve Kasim ayindaki Pazartesi gunleri de size finansal destek saglayacak gunler olabilir.


Sans: Online dersler bu yil gizli degerleri ortaya cikarabilir. Ayrica 9 rakamina, seyahat haritalarina ve hayatinizda mizahi bilgelikle birlestiren birine dikkat edin.

AKREP

Is: Mesajlari ve basvurulari takip etmek surpriz sorulara yol acabilir, bu nedenle sabirli olun ancak gerektiginde zorlayin. Sizi her zaman takdir eden eski bir patronunuz Ekim ayinda buyuk bir teklif getirebilir.


Para: Parlak bir is veya ikramiye Mart ayini zenginlesme ayi yapabilir ve tum yil boyunca Akrep cesareti ve Saturn ihtiyati karisiminiz paranizi ikiye katlamak icin hizli sanslar ortaya cikarabilir. Ancak yine de borclarinizi ciddiye almaniz gerekecek.


Sans: 2024'te icgudulerinizi dinlemekle kalmayin, onlara gore hareket edin ve en derin benliginize hitap eden insanlara ve projelere yatirim yapin. Sekiz rakami da bonus olabilir.

YAY

Is: Bilmediginizi kabul etmek olumlu bir harekettir, tabii ogrenmeye hazirsaniz. Bu yil Mars oyle oldugunuzu soyluyor.


Para: Herkesin kacirdigi firsatlari bulmak icin yilin ilk yarisinda derin arastirmalara daliyorsunuz. Bundan sonra yapacaginiz sey tuhaf gorunebilir ama ise yarar.


Sans: Pluton buyuk kelimelerle kucuk sayilari benzersiz ama kazancli yollarla karistirir. Ozellikle bir sandalyenin uzerindeki 7 rakamina ve son zamanlarda lider degistiren herhangi bir takima tutunabilirsiniz.

OGLAK

Is: Harika bir arabulucusunuz ve Saturn'un sakin dokunusu sizi herhangi bir is krizinde one cikmak icin ilk tercih haline getiriyor. Komedi veya drama yeteneklerinizi kucumsemek yerine, onlari sIk bir sekilde sergileyin.


Para: Subat ortasinda Venus finans sektorunuzu aydinlatirken, sevdiginiz bir sey ya da belki de biri araciligiyla nakit yaratiyorsunuz. Agustos ayinda onemli bir anlasmaya imza atmak icin cesaretinizi koruyun.



Sans: Haziran ayindaki randevular, yenilenmis cihazlar ve uc kez tekrarladiginiz bir konusma onumuzdeki yil boyunca sansiniz olabilir. Ayrica 6 sayisi da.

KOVA

Is: Asiri dusunme egilimi onumuzdeki yil eylemle yer degistirecek ve uc kademe otedeki bir role sicrayabilirsiniz. Mars konusmalara yaratici bir hava katiyor, dinleyenler duyduklarina bayiliyor.


Para: Saturn sizi inatci ama pragmatik yapar. Bu yuzden finansal calkantilarin oldugu her an bunu lehinize cevirebilirsiniz. Nakitle ilgili bir soru Nisan'da tekrar sorulabilir ve Temmuz'a kadar cevaplanabilir.


Sans: Ask ve romantizm simgeleri ve yuksek sesle gulen arkadasiniz, 2024'te sizin icin sansli olabilir.

BALIK

Is: Dar bir kariyer kutusuna sigmak icin kendinizi degistirmeye calismak sona erdi. 2024'te size ozel hissettiren bir rol bulacaksiniz. Toplantilarda ve sohbetlerde sertlesiyorsunuz ama yine de hassas benliginize sadik kaliyorsunuz.


Para: Sizi zenginlestirebilecek insanlara, yerlere ve fikirlere dikkat edin. Odunc verdiginiz her sey daha buyuk ve daha iyi bir sekilde geri donebilir.


Sans: Posta kodunuz, adresiniz veya yasamak istediginiz yerin bas harfi bu yil sans getirebilir. 4 sayisi, yiyecek/icecek tadimlari ve hasarli bir sus esyasi ile birlikte izlenmesi gereken bir rakam.


Alinti ~

CiCeK bunu beðendi.




Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla
Alt 06 Þubat 2024, 12:27   #2
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,596
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4340
Beðendikleri: 1106
@CeReN
Standart

BOGA

Is: Yaraticilik Subat ayinda dolunayla birlikte uyanir ve kendinize inanmak bir numarali gereksiniminizdir. Yazin calisma becerileriniz etkileyici olur, herkes dinlenirken siz gucunuze guc katabilirsiniz.


Para: Haziran ayi sifirdan yeniden baslamayi getiriyor. Luks urunler ve ileri teknoloji gelir potansiyelinizi artirabilir. Para bolgenizdeki Mars'la Temmuz ayinda kasanizi buyuk oranda artirabilirsiniz.

CiCeK bunu beðendi.




Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi yada kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık