ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Burçlar,Fallar ve Kehanetler
Kullanýcý Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27 Mayýs 2024, 09:06   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4642
Beðendikleri: 1162
@CeReN
Standart Haziran ayinin en sansli burclari belli oldu


IKIZLER BURCU

Haziran ayinin en cok goz onune gelecek burcu sen olabilirsin. Gunes, Jupiter, Venus hepsi birden seni destekliyor olabilir. Yapman gereken ise kendini ilahi sisteme teslim etmek ve hayatin akisina disaridan bir gozle bakmaya calisabilirsin. Bunun icin de sistem sana akademik hayattan, yurt disi is ve islemlerinden ya da mahkeme konularindan destek alabilirsin. Ozellikle de haziran baslarinda bu durumu bolca yasayabilirsin. Cocuklarinla ilgili olumlu gelismeler yasayabilir, riskli yatirimlardan yana kazanclar elde edebilirsin. Tum bu ay boyunca ilahi sisteme guvenmen ve hayatindaki bazi donusumler noktasinda da kabullenici olman cok onemli. Cunku bu ay kendinde gereksiz olan tum olumsuz fikirlerden temizlenecegin bir ay yasayabilirsin. Haziran sonlarina dogru ise is yasaminda otorite figurlerinden destek alabilir, yeni bir is anlasmasi soz konusu olabilir. Eger ev almak ya da satmakla ilgili gundemlerin varsa bu ay bu islemleri gerceklestirebilirsin.


TERAZI BURCU

Bu ay hayatinda sana yasamdan keyif almana neden olacak ya da kendi yeterliliklerini kesfedecegin bir ay yasayabilirsin. Uzak mesafe yolculuklara cikabilir, kendi soz ya da nisan durumun soz konusu olabilecegi gibi sevdigin insanlar icin de bu olaylari yasayabilirsin ve onlari desteklerken kendini bulabilirsin. Ozellikle haziran basi itibariyle bu durumlar fazlaca yer tutabilir hayatinda. Yurt disina gidebilir, partnerinle ilgili olumlu gelismeler olabilir, cocugu olanlar ise onlarin akademik kariyer hayatlariyla ilgili olumlu gelismeler yasayabilirler. Yasi gelenler icinse torun sahibi olma durumu soz konusu olabilir. Bekar teraziler icinse evlilik teklifleri soz konusu olabilir. Haziran sonlarina dogru ise aile birlikteligin icin gunluk hayatini daha fazla disipline etmen gerekebilir. Is yasaminda olumlu degisimler soz konusu olabilir. Bebek isteyenler ise bu donemi ozellikle degerlendirmeleri tavsiye edilir.


KOVA BURCU

Zodyagin en cok yorulan burcu olarak bu ay biraz dinlenme zamani yasayabilirsin. Sahip oldugun yetenekleri ortaya koyma zamanin gelmis olabilir. Ki ilahi sistem de sana bu konuda desteklerini hazirliyor gibi. Kendini hic olmadigi kadar guclu, tuttugunu kopartacak kadar tutarli hissedebilirsin. Yasadigin olumsuz deneyimlerden elde ettigin tecrubeleri ortaya koyacagin bir ay yasayabilirsin. Ozellikle de haziran basinda bu durumu fazlasiyla yasayabilirsin. Bu ay icerisinde girdigin sosyal ortamlarinda dikkatli olmanda fayda var. Eger bekar bir kovaysan sana yepyeni bir hayat penceresi acacak birisi hayatina dahil olabilir. Bekledigin mahkeme konularini sonuclandirabilirsin. Sohbet ortamlarinda her zamankinden fazla goruslerin benimsenebilir. Eger cocugu olan bir kova burcuysan cocuklarinla ilgili olumlu gundemler yasayabilirsin. Onlarla seyahat edebilir ya da sana yeni bir bakis acisi kazandirma durumlari yasanabilir. Haziran sonuna dogru ise is yasamindan otorite figurlerinden, esinden ya da babandan cocuklarinla ilgili konularda olumlu destekler yasayabilirsin. Yeni bir takim sozlesmelere imza atacagin bir donem olabilir.


Kaynak: https://www.mynet.com/haziran-ayinin...294976-mykadin





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi yada kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık