ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Digital Platform > Blue TV Önerileri
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01 Şubat 2024, 22:50   #1
 
Seth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 18 Aralık 2023
Üye No: 154
Mesajlar: 2,896
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web: ..
IRC: Irc.BizimSohbet.Net
FM: ..
Aldığı Beğeni: 776
Beğendikleri: 253
@Seth
Standart BluTV'nin En Popüler Yerli ve Yabancı Dizileri

1.Rain Dogs (2023-) – IMDB Puanı 6.7
Yaratıcı: Cash Carraway

Oyuncular: Daisy May Cooper, Fleur Tashjian, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo

Dram ve komedi türlerindeki "Rain Dogs", kendisi ve kızı Iris'in geçimini sağlamaya çalışan ve bekar bir anne olan Costello Jones'un hikayesini konu alıyor. Eski arkadaşı Selby hapisten çıktıktan sonra bu eşi benzeri olmayan üçlü, her yeni günü atlatmak için birbirlerine nasıl yardım edeceklerini bulmaya çalışır.




2.Six Feet Under (2001-2005) – IMDB Puanı 8.7
Yaratıcı: Alan Ball

Oyuncular: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Rachel Griffiths, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Justina Machado, Jeremy Sisto, James Cromwell

Dokuz Primetime Emmy ve üç Altın Küre ödülü alan HBO'nun unutulmaz dizisi "Six Feet Under"; cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarını anlatıyor. Komedi ve dram türlerindeki kült dizi "Six Feet Under", bugün hala en çok izlenen yapımlardan biri.



3.Bartu Ben (2018) – IMDB Puanı 7.5
Yönetmen: Tolga Karaçelik

Oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Müfit Kayacan, Nazlı Bulum, Cemre Ebuzziya, Cem Zeynel Kılıç, Sezin Bozacı, Yener Özer, Okan Urun

Komedi dizisi olan "Bartu Ben", 10 bölümlük tek bir sezondan oluşuyor. Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde boy gösteren Bartu, kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır.


4.The Handmaid's Tale (2017-) – IMDB Puanı 8.4
Yaratıcı: Bruce Miller

Oyuncular: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Madeline Brewer, Max Minghella, Joseph Fiennes, Samire Wiley, Amanda Brugel, Bradley Whitford, Alexis Bledel

Son yılların en ses getiren dizilerinden "The Handmaid's Tale", Margaret Atwood'un ödüllü ve çok satan "Damızlık Kızın Öyküsü" isimli romanından uyarlanıyor. 15 Emmy ve iki Altın Küre ödüllü "The Handmaid's Tale" dizisi, ABD'nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında Gilead, kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu yozlaşmış dünyada popülasyonu artırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha'lar ve hizmetçi arkadaşları arasındadır. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.


5.Euphoria (2019-) – IMDB Puanı 8.4
Yaratıcı: Sam Levinson

Oyuncular: Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreria, Nika King, Hunter Schafer

Dünyaca ünlenen "Euphoria" dizisi, bir grup Amerikalı gencin seks, uyuşturucu, travma ve sosyal medyayla çevrili dünyalarındaki çetrefilli hayatlarını, romantik birlikteliklerini ve arkadaşlık ilişkilerini anlatıyor. "Euphoria", 17 yaşındaki Rue'nun hikayesine odaklanıyor. Rue, yaz boyunca ortadan kaybolmuştur ve arkadaşları aşırı dozdan öldüğüne artık emindir. Ancak o, yazı değişik bir rehabilitasyon merkezinde geçirmiştir. Bir ev partisinde yaşanan olaylardan sonra Rue'nun hayatına bazı şeylerin değişebileceğini gösteren yeni biri girer.





Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Tag Ekle
blutv, dizi, diziler, müziği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık