Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2024, 14:49   #30
iÇRe Çevrimdışı
 
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 15 Ekim 2023
Üye No: 70
Mesajlar: 9,091
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Kadın
Web:
IRC:
FM:
Aldığı Beğeni: 8183
Beğendikleri: 11013
@iÇRe
Standart

Alıntı:
DeStaN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli @Ada öncelikle çok teşekkür ediyorum; bu kıymet bu değer sizin mücevher kalbinizde sağ olun..

1.Geveze.Org Senin için Ne ifade Ediyor ?
Geveze Org şahsımın yaklaşık olarak 4-5 yıldır naçizane yayın aldığı ve çok zamanda online olmadığım ancak bir alışkanlık ve tanışmışlıklarımın olduğu ve sanal ile tanışmama vesile olan yayıncılık hevesimin vücut bulduğu bir nevî deşarj olabilmeme katkı sağlayan bir platformu ifade ediyor..
Haliyle aynı nickte ve uzun sayılabilecek bir zaman diliminde aktif olarak yer aldığınız bir platformdan olağanın dışında bir sebep olmadıkça kolay kolay ayrılamıyorsunuz.. Bilirsinizya Alışmak sevmekten daha zor geliyor.. : )

2.Yayınlarını Büyük Bir Kitlenin Dinlediğini Biliyorum.
Yayın Esnasında Başına Gelen İlginç Bir Olay Varmıdır?

Öncelikle yayınlarımın geveze fm'de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olmasının sebebi yayın saatimin uzun zamandır sabit olması ve birde hafta sonuna tekabül etmesinden kaynaklı olduğunu özellikle belirtmek isterim, yani iltifata tâbi olan marifet bende değil.. : )
İlginç olan hayli durum muhakkak başıma geliyor lâkin en çok başıma gelen nickime cinsiyetçi yaklaşımda bulunulması ve beni kadın olarak düşünen beyefendiler tarafından bolca çıkma teklifi alıyor olmam ve hanımefedilerin ise aaaa biz seni kadın sanıyorduk diye yaşadıkları şaşkınlık.. Yaşadığıma bir örnek vermem gerekirse bir defasında bir beyfendi yayın boyunca; ne kadar güzel sesiniz var hanım efendi vs diyerek yayın boyu beni taciz etmişti : ) Adam radyoyu dinlemediği halde sadece dinliyor gibi görünüp nickim üzerinden bana 2 saat boyunca yürümüştü.. : )
3.ForumBizim Platforumunda Eleştiri Yapacak Olsaydın Hangi 3 Maddeyi Sayardın?
Teknik boyutlarına hâkim değilim ancak kendi adıma duygusal menfaatim için yer aldığım ve değerli paylaşımların yapıldığı ForumBizim için verilen her zahmet emek ve değeri görmezden gelip, gereksiz eleştirilerimle gizli hayranlık duymak istemem; Hayranıyız @Adaaa : ))
Ama buradan yetkililere seslenmek istiyorum; ben neden imza ekleyemiyorum ve benim neden imzam yook : ) “Yukarıdakinin imzasına kaç puan verirsiniz” başlığına yazmak istedim geçen gün, bir baktım ben yazarsam benden sonra yazacak kişinin bana puan vereceği “bir imzam bile yok anlıyor musunuz? Hadi nasıl gülümseyeceksen gülümse.. : )
Yaşadığıma bir örnek vermem gerekirse bir defasında bir beyfendi yayın boyunca; ne kadar güzel sesiniz var hanım efendi vs diyerek yayın boyu beni taciz etmişti : ) Adam radyoyu dinlemediği halde sadece dinliyor gibi görünüp nickim üzerinden bana 2 saat boyunca yürümüştü.. : )

Pesss diyorum,)) Ne insanlar var yarabbim kahkaha attım cansın sen ya😂
Çok komikti.ddd
Ayrıca benimde imzam yok sadece imza yazabilirsin demekte olmaz ,))
Çok güzel anı olmuş hâlâ gülüyorumm.dd