Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2024, 11:36   #1
KivanC Çevrimdışı
 
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 08 Kasım 2023
Üye No: 133
Mesajlar: 52
Nerden: Adana
Cinsiyet: Erkek
Web: www.bizimsohbet.com
IRC: bizimsohbet.net
FM: turkfm
Aldığı Beğeni: 153
Beğendikleri: 133
@KivanC
Standart Sultan: Gerçek bir hikayedir.

Sultan; Sadece bir kadın değildi.



1973 yılında Adana'da evlendim eşim elektrik mühendisi ve görev yeri olaraktan Elâzığ Keban barajıı'na atandık. ilk yıl 1974'te bir kızım oldu adını hilal koydum eşimle görücü usulü evlendim eşim ile ilk tanışıklığımız Bir muhallebici de oturup muhallebi yiyerek oldu sadece bu kadar.



Hilal olduktan sonra Mehmet hiçbir şekilde çocukla ilgilenmiyordu dedim acaba eski insanlar ailesi aynı düşünceye sahipti kız çocuklarını fazla sevmezlerdi 1975'te Ahmet isminde bir oğlum oldu.



Ahmet Hilal'den daha fazla ağlıyor daha fazla acıkıyor ve daha çok hasta oluyordu zaten Mehmet'in çocuklarla hiçbir diyalog dahi yoktu sadece misafirliklere gidildiğinde yanına götürüyordu. Mehmet'in milliyetçi bir sahası görüşü vardı beş vakit namazlı bir beyefendi olarak tanımıştım ama ilk misafirlikte sadece çayımı bir şeker daha alabilir miyim dedim ve Ahmet'in çok sevdiği parmağındaki yüzük iç içe doğru ters döndü ne olduğunu anlamadım ve akşam eve girdiğimizde iç dayağımı yemiştim anladım ki o yüzük bir başlangıçtı.

DİPNOT; Bu hikaye tamamen gerçektir, hayal ürünü değildir.

" Uzun bir hikayedir 5/10 bölümden oluşmaktadır "

 
Alıntı ile Cevapla