Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2024, 18:36   #11
KarabuluT Çevrimiçi
 
KarabuluT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 11 Şubat 2024
Üye No: 191
Mesajlar: 247
Nerden: Ankara
Cinsiyet: Erkek
Web:
IRC:
FM:
Aldığı Beğeni: 349
Beğendikleri: 285
@KarabuluT
Standart

Alıntı:
CeyLaN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@KarabuluT tebrikler.

1. @KarabuluT kimdir?
2. Bir günü nasil gecer?
3. Sevmedigi yemek? :-)

Tesekkürler..
teşekkür ederim efenim :)
1-kısaca kendimi . ifa edeyim Karabulut 1988 model yaş itibariyle komple boyalı 2 parça degişen ağır hasar kayıtlı ((( şaka şaka )) :) Adım serkan ankaralıyım bekarım 36 yaşındayım doğma büyüme ankara keçiörenliyim. bir ayağımda kuşadasında özel güvenlik koruma sektöründe çalışma hayatıma devam ediyorum 2002 yılından beridir ircd aleminde var olan sinirliyim kompleksliyim ama perdlerimi kaldırdığımda tüy gibi hafifim :)
meşhur bi lafım vardır benden 1 adım geri gidenden 1000 adım geri giderim bana 1 adım gelene ben 1000 adım gelirim. reel hayatta çok ağır takılsam asosyal olsamda sanalda çok gevezeyim reel demişken + karanlık ve sessizliği seviyorum yaşam tarzım mani bipolar depresif bozukluk rahatsızlıgım var :) kısacası panik atak diyolar .

2- iş hayatını saymazsak .mesaim 8 saat sürüyor 1 saat kişisel ihtiyajlar hijyen yemek vb. desek 5 saat kadarda uyku desek kalan 10 saat yaz ve kış modum var :) daha dogrusu ıslak ve kuru diyelim. ıslak modumda evimde perdelerim kapalı pc karşısında ALLAH ne verdiyse modundayım kuru modumda ise kaskımı alırım ve rüzgar beni nereye fırlatırsa :) hayatım adına 2023 yılında ciddi kararlar aldım bundan sonra yanlız yaşamak gibi . bu sebeblede 2023 yılı şubat ayında rny gastrik by pass ameliyatı ile 135 kilodan 76 kiloya indim bu yılki planlarım arasındada dişlerimi yaptırmak ve gözlerimi çizdirmek var :)


fotolar arasında yaklaşık 60 kg fark var :)




3- Barbunya . ve balık idi . adam pıçaklarım !!!!!!!!!!!! askerde karakol komutanımla bile inatlaşmışlıgım var kafamı barbunya dolu benvarile sokmuştu inadım uğruna :) balık konusunda tolero oldum ameliyat sonrası protein ihtiyacım için mecburiyetten balığa başladım 1 yıldır ayda 1 gün en az balık yiyorum cupra agırlıklı