![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hazir Kemalpasa Tatlisi Malzemeleri
1 paket kemalpasa tatlisi 3 su bardagi toz seker 3 su bardagi sicak su yarim limon suyu Hazir Kemalpasa Tatlisi Nasil Yapilir? Serbet icin derin tencereye sekeri ve suyu koyun. SUrekli karistirarak seker eriyene kadar pismeye birakin. Kaynamaya basladiktan sonra kisIk ateste kucuk ocaga alin ve 10 dakika daha ara ara kaynatarak serbeti pisirin. Ardindan limon suyunu sIkin ve karistirin. Serbetimiz hazir kisIk ateste orta ocaga alin tencerenizi ve kemalpasa tatlilarinizi serbetin icine atin. Bir zugecle tatlilarinizi zedelemeden surekli karistirarak tatlilarin serbeti cekmesini saglayin. Serbetin icinde cok tutulan tatli dagilir. Uygun zamanda cikarip cikarmadiginizi anlamak icin tatliyi cikarip ortasini kesin ve yumusaksa ocagin altini kapatin. Yayvan bir tepsi alin suzgecle dikkatlice tatlilari tepsiye yayin. Tepsinin zemininde bulunmasi icin 1-2 kepce serbet dokun ve tatliyi sogumaya birakin. Servis sirasinda dondurmayla kaymakla ya da toz fistikla servis edebilirsiniz. ALÝNTÝ ~ ![]() Bizde Mutsuz OlaLim ~ |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum | Bilgilendirme |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumBizim.Com Forum Sahibi: ForumBizim |
|