ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Haber Dünyası > Son Dakika Haberler
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19 Mart 2024, 08:57   #1
 
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2024
Üye No: 207
Mesajlar: 731
Nerden: Ankara
Cinsiyet: Erkek
Web:
IRC:
FM:
Aldığı Beğeni: 552
Beğendikleri: 16
@KuzeyAras
Standart Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu

Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu



İstanbul Bayrampaşa'da, izin gününde kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte bir kişiyle yol verme tartışmasına girişti. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte polis, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken polis memuru ise gözaltına alındı.
İstanbul Bayrampaşa'da kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte çıkan yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı.

Olay saat 14.30 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Millet Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre kendisine ait araçla izinli olduğu gün seyir halinde olan polis memuru ters yöne girdi. Bu sırada karşı yönden gelen sürücü ile polis memuru arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte polis, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu.

Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI, POLİS GÖZALTINA ALINDI
Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Polis ise gözaltına alındı.

"YARALANAN ADAMIN YERDE OLDUĞUNU GÖRDÜK"
Silah seslerini duyan mahalle sakini Sadık Şengül, "Biz içerideydik, silah sesi duyduk. Önce kavga seslerini duyduk, sonra dışarı çıktık. O anda silah seslerinin de geldiğini duyduk. Yaralanan adamın yerde olduğunu gördük. Öncesinde kavga, bağrışma seslerinin geldiğini duydum. Yaralının durumu iyiydi, bacağından kan aktığını gördük. Hastaneye götürdüler." dedi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Alıntı-Haberler.Com





 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık