![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye, 1 adet soğan, 1 adet yeşil biber, 1 adet domates, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, Tuz, Su, 1 yemek kaşığı tereyağı, 5-6 dilim çemensiz pastırma. Hazırlanışı Fasulyeleri akşamdan iyice yıkayıp sıcak suyla ıslayın, Ertesi gün bir tavada sıvı yağı kızdırıp yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin, Soğanlar yarı yarıya yumuşadıktan sonra doğradığınız biberi ekleyin, İkisi de yumuşadıktan sonra salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun, Toz biberi ekleyip karıştırın, Doğradığınız domatesi ekleyip birkaç dk. daha kavurun ve ateşten alın, Salçalı karışımı güveç tenceresine veya fırın tenceresine alın, Süzdüğünüz fasulyeleri ve üzerini üç parmak geçecek kadar kaynar su ekleyip karıştırın, Kapağını kapatıp (veya üzerine yağlı kağıt ve onun üzerine alüminyum folyo örtüp) 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1,5 saat pişirin (fasulyeleri kontrol edin, çok diriyseler biraz daha pişirebilirsiniz), Bir tavada tereyağını eritip pastırmaları ekleyin ve iki tarafını da az miktarda pişirin, Tencereyi fırından alıp tuzunu ekleyin ve karıştırın, Pastırmaları tereyağıyla birlikte ekleyin, Kapağı açık şekilde aynı sıcaklıkta fırına verip 15 dk. daha pişirin. AfiYeT OLsuN ((= |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Emeğine sağlık canim
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum | Bilgilendirme |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumBizim.Com Forum Sahibi: ForumBizim |
|