ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28 Şubat 2024, 12:55   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4642
Beğendikleri: 1162
@CeReN
Standart Simge ve Schiller’den konser surprizi

Dunyaca unlu Alman muzik grubu Schiller ve Turk Pop Muzigi’nin yildiz ismi Simge, 13 Nisan’da Istanbul’da konser verecek. Grubun kurucusu Christopher von Deylen ve Simge, konser oncesi hazirliklar icin bir araya geldi.

SCHILLER TURKIYE’YE GELIYOR!

Dunyaca unlu Alman muzik grubu Schiller’in Turkiye’de verecegi ilk konserde, kendilerine Simge eslik edecek. Organizasyonunu Art Symphony’nin ustlendigi konser, 13 Nisan’da Volkswagen Arena’da gerceklesecek.

Grubun kurucusu Christopher von Deylen ve Simge, konser oncesi hazirliklar icin Istanbul’da bir araya geldi. Dev konser ile ilgili basin mensuplarinin sorularini yanitlayan ikili, cok heyecanli olduklarini dile getirdi.

Simge’nin sesine ve sarkilarina hayran oldugunu soyleyen Christopher, kendisiyle tanismasini anlatti. Konser icin gittigi Tahran’da aracta soforun “Yanki” sarkisini actigini ve o anda tuylerinin diken diken oldugunu belirten sanatci “Duydugum sesi sofore sordum ve Simge oldugunu ogrendim. Iran’da da kendisini cok seviyorlar. Ben de sarkilarini cok seviyorum. Organizatorlere buradaki konserimde Simge ile sahne almak istedigimi soyledim. Onunla ayni sahneyi paylasacagimiz icin cok mutluyum” dedi.

Schiller grubunu yillardir dinledigini ve cok sevdigini soyleyen Simge ise Christopher’in Iran’da yasadigi anin kendisini cok duygulandirdigini ve agladigini belirtti. Sanatci, ileride Schiller’in albumlerinde sarki soyleyecegini ve Almanya’da da birlikte konser yapabileceklerini acikladi.

Toplantinin sonunda Turkiye’ye olan sevgisini anlatan Alman sanatci, Istanbul’a ise hayran oldugunu ve Almanya’da herkese Turkiye’ye gitmeleri gerektigini soyledigini belirtti. Sanatci, onumuzdeki gunlerde biletleri satisa cikacak olan konserde Istanbul’a ozel sovlar hazirladiklarinin ve muzikseverlere gorsel bir solen yasatacaklarinin altini cizdi.


Kaynak: https://www.sozmuzik.com/simge-ve-sc...nser-surprizi/





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık