ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Ekim 2023, 11:50   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4642
Beğendikleri: 1162
@CeReN
Standart Goksel Kimdir?

Goksel
1971 yilinda Istanbul’da dogdu. Ilk ve orta ogrenimini Istanbul’da tamamladi. Liseden sonra Bogazici Universitesi Felsefe Bolumu’nde egitimini surduruken Yesua Aroyo Oda Cok Sesli Korosu’nda korist olarak sarki soyledi. Ayni zamanda Iran asilli opera sanatcisi Evlin Bahceban ve Istanbul Universitesi Devlet Konservatuari Ogretim gorevlisi Gul Sabar’dan san ve solfej dersleri almaya basladi.

Ilk albumu “Yollar”, Sarp Ozdemiroglu’nun produktorlugunde 1997 yilinda piyasaya suruldu. Bu albumdeki “Sabir” adli sarkisiyla buyuk bir cikis yapan sarkici dikkatleri uzerine topladi.

Besteci ve yorumcu olarak yeni bir doneme giren Goksel, 2000 yilinda, produktorlugunu Alper Erinc’in ustlendigi “Korebe” albumuyle muzikal anlamda farkli bir noktaya geldigini acikca belli etti. Albumun piyasaya cikmasinin ardindan cikis sarkisi “Depresyondayim” ilginc sozleri ve muzigi ile her kesimden buyuk ilgi gordu. Bu album bircok muzik elestirmenlerince yilin en iyi albumu, soz ve muzigi kendisine ait olan “Depresyondayim” sarkisi da yilin en iyi sarkisi unvanlarina layik.

Iki yillik bir aradan sonra Goksel, “Soz Ver” adli albumu ile 2003’te bir kez daha sevenleriyle bulustu. Ayni sene, Yunanistan’li grup Omega Vibes’in albumunde yer alan “Karsi Kiyiya” sarkisini Turkce soz yazarak seslendiren Goksel, Omega Vibes ile konser verdi.

Sanatci 2005 yilinda, 4. albumu “Arka Bahcem” ile muzikseverlerle yeniden bulustu. Produksiyonu Alper Erinc’e ait olan bu albumdeki 10 sarkinin bestesi ve sozune imza atan Goksel, cikis sarkisi “Karar Verdim” ile dinleyicisi ile bulustu. 2007 yilinda cikan “Ay’da Yurudum” adli albumunden sonra sanatci, cok ozel bir proje ile gundeme geldi. 2009 mayis ayinda raflarda yerini alan “Mektubumu Buldun mu?” isimli albumu sarkilarin orijinaline sadik kalinmis aranjmanlari ile sizi sehrin eski caddelerinde ispanyol paca pantalonlarla iyi niyetli bir gezintiye cikaran ve eski sarkilara yeni bir soluk getiren Goksel, 2010 nisan ayinda cikardigi “Hayat Ruya Gibi” albumunde de 70’li yillarin unutulmaz sarkilarini soyledi.


ALİNTİ ~





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık