ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Ekim 2023, 11:43   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4642
Beğendikleri: 1162
@CeReN
Standart Pinar Cubukcu Kimdir?

Pinar Cubukcu
1980 yilinda Canakkale’de dogdu. 3 yasinda ailesiyle Istanbul’a geldi ve ilkokul egitimine baslamadan once gittigi Yildiz Alpar Bale Okulu’nda muzige olan yetenegi kesfedilince, ilkokulu bitirdikten sonra, I.T.U. Turk MusIkisi Devlet Konservatuvari sinavlarini kazandi. Burada Erol Sayan, Cahit Atasoy, Selahattin Icli gibi cok kiymetli hocalarla 10 yil suren Turk Sanat MusIkisi, Turk Halk Muzigi, Bati Muzigi ve Keman egitimlerinin ardindan bolumlerini derecelerle bitirerek mezun oldu.

Ogrenciligiyle beraber profesyonel muzik hayati da baslamis oldu. Bogazici MusIki Vakfi, Eyup MusIki Vakfi, Mujdat Gezen Sanat Merkezi gibi muzik egitimi veren kurumlarda keman, solfej, bazariyat ve usul, repertuar derslerinde egitmen olarak gorev aldi.

Bircok festival ve ozel konser kapsaminda hem konservatuvar bunyesinde hem ozel gruplarla hem kemanci, hem vokalist olarak yer aldi. Bu surecte bircok unlu sanatciya sahnede ve album kayitlarinda back vocal olarak eslik etti.

2008 ve 2010 yillarinda art arda cikan Gulben Ergen albumlerinde “Masal”, “Cilekli” ve “Bir Sans Daha” olmak uzere soz ve muzikleri kendisine ait 3 adet sarkisi yer aldi.

Ajda Pekkan, Emel Sayin, Ata Demirer, Gulben Ergen, Geveze, Bay J, Ayse Hatun Onal ve daha pek cok sanatciyla sahne ve album calismalari back vokal ve vokal koculugu yapti.

2012 yilinda Altin Guvercin Sarki Yarismasi’na yorumcu olarak katilmistir. Solo olarak seslendirdigi sarkilar “Kordugum” ve “Erkekli Kizli”, 2015 ve 2017 tarihli iki ayri albumde yayimlandi. Son yillarda “Kagit Kesigi” ve “Aklimi Oynatacagim” sarkilarini muzikseverlerin begenisine sundu.

Bircok reklam jingle’i ve dizi temalarina da soz yazari ve yorumcu olarak imzasini atti.


ALİNTİ ~





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık