ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Ekim 2023, 11:41   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4642
Beğendikleri: 1162
@CeReN
Standart Ragib Narin Kimdir?

Ragib Narin
Ragib Narin 19 Mart 1996 yilinda Hatay’in Antakya ilcesinde dogdu. Babasi Turk, annesi ise Arap’tir.

Ilk ve orta ogrenimini Hatay’da tamamladi. Kucuk yaslardan beri muzige ilgi duyan Ragib Narin okul korosunda, tiyatrolarinda ve muzik yarismalarinda yer aldi. Annesinin memleketi Sam ve ayni zamanda Kuveyt’e yazlari surekli gittiginden sadece Turk muzik kulturune degil ayni zamanda Arap muzik kulturune de yakin buyudu. Kucuk yaslardan itibaren spora olan yatkinligindan dolayi okul hayati boyunca bircok spor yarismasina katilan Ragib Narin icin bunlardan en agir basani futbol oldu ve 2010 yilindan itibaren lisansli olarak futbol oynamaya basladi.

Sehrinin takimlarindan Hatayspor’da, daha sonra da Mersin Idman Yurdu’nun a2 takiminda yillarca futbol oynadi. Bu sure zarfinda Fenerbahce, Galatasaray ve bircok super lig takimina karsi maclara cikti. Mersin Idman Yurdu’ndaki basarili performansindan oturu sehrinin takimi Hatayspor, Ragib Narin’e profesyonellik teklif etmis ve kendi sehrinin takiminda profesyonel olarak futbol kariyeri devam etmistir. Hatayspor’da yarim sezon kalan Ragib Narin, uluslararasi ticaret yapan aile sirketinde yoneticilik yapmak uzere kendi karari ile futbol kariyerini sonlandirdi. Futbol oynadigi sure zarfinda muzik ile ic ice olmayi surduren Ragib Narin, bircok beste ve soz calismasina imza atti. Ragib Narin, 2013 yilinda sosyal platformlara yukledigi kendi soz ve muzigini yaptigi sarkilari ile kisa surede genis bir hayran kitlesi yaratti.

Futbolu biraktiktan sonra isletme okuyan Ragib Narin, ticaret alaninda gereksinim duydugu Ingilizcesini gelistirmek icin 3 ayligina Malta’ya yerlesti. Ragib Narin, ayni zamanda ana dili gibi konustugu Arapca ile birlikte 4 dil bilmektedir. Bu sure zarfinda muzige olan ilgisini canli tutup Malta’da san dersi almaya basladi ve gitardaki yetkinligini gelistirdi.

Aile sirketlerinde ticaretle ugrasan Ragib Narin, 4 yil icerisinde 50’ye yakin ulkeye yaptigi is gezileri sirasinda da gitariyla sarkilar yazmaya ve soylemeye devam etti.

2019 yilinin Temmuz ayinda artik profesyonel anlamda muzik piyasasina girmeye karar veren Ragib Narin, sozu ve muzigi kendisine ait olan ilk single calismasi “Sevda Cicegi”ni yayinladi. Sarki kisa sure icinde 2 milyonu askin izlenme oranina ulasti.

Muzik kanallarinda ve radyolarda da kendine yer bulan “Sevda Cicegi”nin ardindan Ragib Narin, bu basarisini “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem”, “Meneksem”, “Mucize”, “Vur Beni”, “Narin Narin”, “Yok” ve “Yok Yok” teklileri ile surdurmeye devam etti.

Ragib Narin’in Nisan 2021’de yayinladigi” Mucize” dijital platformlarda ve radyolarda en cok dinlenen sarkilardan biri haline geldi. TikTok ve Instagram’da yuz binlerce takipcisi olan Influencer Sena Mia Kalip’in Ragib’a eslik ettigi “Mucize”nin klibini deneyimli yonetmen Murad Kucuk cekti.

Ragib Narin’in yedinci teklisi olan ve Agustos 2021’de yayinlanan “Vur Beni”sarkisinin soz ve muzigi Ragib Narin, aranjesi Sabi Saltiel’e ait. Yotube’da kisa surede 2 milyona yakin izlenen klip Ahmet Can Tekin’in imzasini tasiyor.

Ragib Narin, sekizinci teklisi “Narin Narin”i Pasion Turca etiketiyle Mart 2022’de tum dijital platformlarda dinleyici ile bulusturdu. Yonetmenligini Gokhan Ozdemir’in yaptigi klipte, Ragib Narin’e abisi oyuncu Rami Narin ve Asli Bekiroglu da eslik etti. Klip kisa surede 3 milyonun uzerinde bir izlenmeye ulasti ve sosyal platformlarda en cok calinan sarkilardan biri haline geldi.

Ragib Narin dokuzuncu teklisi “Yok”u Pasion Turca etiketiyle 16 Eylul’de tum dijital platformlarda dinleyici ile bulusturdu. Soz ve muzigi Ragib Narin, duzenlemesi Batu Caldiran’a ait olan sarki Murad Kucuk’un imzasini tasiyor. Tiktok’ta ucak icinde cektigi videolarla bir akim yaratan ve milyonlarca kez izlenen Ragib Narin, yeni sarkisinin klibinde de bir ucak icerisinde oyuncu Rami Narin, masterchef yarismacisi Tunahan Akin, sosyal medya fenomeni Kemal Yigit Inandi (Turkyeet) ve Lubnanli unlu sarkici Rima Yussef gibi ekranlardan ve sosyal medyadan yakindan tanidigimiz surpriz isimlerle birlikte renkli bir kliple karsimiza cikiyor.

Yok’un ardindan, Ragib Narin ve Lubnanli sarkici Rima Yussef’in yepyeni sarkisi “Yok Yok” dunyanin en buyuk muzik yapim sirketlerinden Universal Music Menaetiketiyle dinleyici ile bulustu. Rima Yussef’in Turkce soyledigi bir bolume de yer verilen sarkida, Ragib Narin de bir bolumu Arapca olarak seslendiriyor.

Ragib Narin onbirinci teklisi “Yarinim Ol”u 17 Mart’ta Pasion Turca etiketiyle dinleyici ile bulusturuyor.

Diskografi:

2019 – Sevda Cicegi
2020 – Gecekonu
2020 – Mavi
2020 – Gel Diyemem
2020 – Meneksem
2021 – Mucize
2021 – Vur Beni
2022 – Narin Narin
2022 – Yok
2022 – Yok Yok
2023 – Yarinim Ol


ALİNTİ ~





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık