ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Müzik Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18 Ekim 2023, 11:40   #1
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮
 
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,854
Nerden: Balıkesir
Cinsiyet: Kadın
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldığı Beğeni: 4642
Beğendikleri: 1162
@CeReN
Standart Selim Gulgoren Kimdir ?

Selim Gulgoren (d. 20 Kasim 1985, Istanbul), Turk sarkici, besteci, aranjor ve oyuncu.

Muzige alti yasinda org calarak basladi. 2000’li yillarin basinda profesyonel olarak muzik yasamina giris yapti. 2000’li yillarin ortalarinda reklam ve film muzikleri yapmaya basladi. Bu donemlerde bircok reklam ve sinema filmlerinde oyuncu olarak yer aldi. Asil meslegi aranjorluk olan sanatci, 2008 yilinda “Istanbul Bana Dar” adli ilk solo albumu ile buyuk bir cikis yapti.

2008 – 2009 yillari arasinda Star TV’de yayimlanan “Baba Ocagi” dizisinin muziklerini yapmasi icin teklif aldi. Daha sonra karar degisir ve basrol olarak oyunculuk teklifi alir. Teklifi kabul ettikten sonra dizide Burak Ozcivit ile rol almaya baslar. Dizi 2 sezon surmustur.

2011 yilinda “Cennet” adli bir single yayinladi. Aranjesi Selim Gulgoren’e ait olan “Cennet” 2011 yazinin en cok dinlenenleri arasina girdi ve sanatciya bircok odul kazandirdi.

2012’de “Askin Tarifi” ve “Tarihe Gomdum” adli single calismalarini yayinladi. 2013 yilinda “Biraz Farkli” isimli ikinci solo albumunu, 2014 yilinda da “Gunlerden Ask” adli ucuncu solo albumunu yayindi. Albumden cikan “AsIklar Sehri” adli sarki milyonlarca kez dinlendi.

2015 yilinda “Bol Sans” adli sinema filminde Burcin Abdullah ile basrolde oynadi. O yil sinema filminden olusan goruntuler ile “Zaafimsin” adli single cikardi. Aranjesi Selim Gulgoren’e ait olan bu sarki haftalarca listelerde ilk siralarda yer aldi.

2017 yilinda “Kesfedilmemis Cocuklar” adli filmde oynadi. Ayni yil “Kiyamet” isimli sarkisini cikardi.

Selim Gulgoren “Bana Bir Soygun Yaz 2 – Safak Sezer”, “Gelecekten Bir Gun – Rasim Oztekin”, “Sartli Tahliye – Kerem AlisIk” vb. gibi bircok sinema filminin muziklerini yapmaya devam eder. 2019 yilinda soz, muzik ve duzenlemesi kendisine ait olan “Gulun Soldu Mu?” sarkisini cikarir. Ve ayni zamanda kendisine ait “Selim Gulgoren Muzik Yapim” sirketini kurar.

2020 yilinda soz, muzik ve duzenlemesi kendisine ait olan “Sokak Kedisi” adli single calismasi ile tum televizyon ve radyolarda ust siralarda yer alir. Ayni zaman kendisine ait olan Youtube kanalini kurar ve bircok sevilen sarkisinin akustik versiyonlarini dinleyicisi ile bulusturur. 2020 Kasim ayinda “Gulun Soldu Mu?” Arapca – Turkce versiyonunu yayinlar. Kisa film tadinda olan klibi tum Arap ulkelerinde muzik listelerine girer.


ALİNTİ ~





Bizde Mutsuz OlaLim ~
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık