ForumBizim.Com   QBilisim
Kayıt ol Topluluk Bugünki Mesajlar Arama
 
ForumBizim.Com > ForumBizim Güncel > Haber Dünyası
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By ayvam
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03 Şubat 2024, 03:30   #1
 
ayvam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Tarihi: 09 Kasım 2023
Üye No: 138
Mesajlar: 8
Nerden: Adana
Cinsiyet: Erkek
Web: ikabil.com
IRC: irc.ayva.org
FM: radyodem
Aldığı Beğeni: 6
Beğendikleri: 0
@ayvam
Standart Marmaraereğlisi'nde Yeni Soluk: Cankoray Söylemez*

Marmaraereğlisi'nde Yeni Soluk: Cankoray Söylemez*

Marmaraereğlisi ilçesinde Türkiye İşçi Partisi'nin belediye başkan adayı olan Cankoray Söylemez, ilçenin sorunlarına çözüm üretecek iddialı bir aday.

Söylemez, dün gerçekleştirdiği etkinlikte mahalle muhtarlarıyla görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerde ilçede yaşayanların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ayrıca, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla birebir iletişim kurdu.

Söylemez, ilçenin karşılaştığı altyapı sorunlarına ve eksik belediye tesislerine dikkat çekiyor. 30 yıldır ilçeyi yönetenlerin çağın gereksinimlerini yakalamak için adım atmadığını ve hizmette ciddi eksiklikler bulunduğunu vurguluyor.

Söylemez, belediye başkan adaylığı sürecinde ilçede yaşayanların yaşam kalitesini artırmak ve eksiklikleri gidermek için çaba göstereceğini belirtti. Özellikle altyapı sorunlarına dikkat çeken Söylemez, ilçenin her tarafının çamur içinde olduğunu ve ailelerin gidebileceği bir tek belediye tesisi olmadığını ifade etti.

Söylemez, "Adaylık sürecinde ilçede yaşanan kötü gidişatı durdurmak istiyorum. Çağın gereksinimlerine uygun modern hizmetler sunmayı hedefliyorum." dedi.

Söylemez'in belediye başkan adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği etkinlikler ve ilçede yapmayı planladığı hizmetlerle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. Aday, seçim sürecinde ilçe sakinlerine daha iyi bir yaşam sunma amacıyla projelerini açıklamaya devam edecek.

iÇRe bunu beğendi.
 
Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 



Forum Bilgilendirme
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.

ForumBizim.Com
Forum Sahibi: ForumBizim
    5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu geregince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
Yukarı Çık