|
Kayıt ol | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Günün YemeğiEtli Tirit Tarifi
Malzemeler 800 g kuşbaşı doğranmış dana eti, 3 su bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. 2 adet tırnak pide veya bazlama, 3 su bardağı yoğurt, 1 diş sarımsak, Hazırlanışı Düdüklü tencereyi ocakta kızdırın, Etleri ekleyip karıştırarak suyunu salıp çekene kadar kavurun, Su, tuz ve karabiberi ekleyip kapağını kapatın ve etler yumuşayana kadar pişirin, Etleri kevgirle suyun içinden alıp didin, Yoğurdu ezilmiş sarımsak ve tuzla karıştırın (koyu kıvamlıysa biraz suyla açabilirsiniz), Ekmekleri küp küp dilimleyip fırına verin ve hafifçe kızartın, Kızaran ekmekleri servis tabaklarına paylaştırın, Üzerlerine et suyu gezdirin, Üzerlerine yoğurt gezdirin ve minik doğradığınız soğanı serpin, Üzerine dittiğiniz etleri paylaştırın, Üzerine maydanoz serpin, Son olarak hafifçe kahverengileşene kadar yaktığınız tereyağını gezdirin. Bekletmeden servis edin. Afiyet olsun... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|||||
Konu Başlığı | Konu Bölümü | Son Yorum Yapan | Yorum Sayısı | Görüntülenme Sayısı | Konu Tarihi |
![]() |
Son Dakika Haberler | 0 | 10 | 14 Temmuz 2025 11:41 | |
![]() |
Son Dakika Haberler | 0 | 8 | 14 Temmuz 2025 11:37 | |
![]() |
Son Dakika Haberler | 0 | 5 | 14 Temmuz 2025 11:32 | |
![]() |
Son Dakika Haberler | 0 | 6 | 14 Temmuz 2025 11:27 | |
![]() |
Son Dakika Haberler | 0 | 5 | 14 Temmuz 2025 11:25 |
![]() |
Eklenen Etiketler |
etli tirit tarifi, etli yemekler, günün yemeği, yemek tarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
Tasarım : |
FB Bilgilendirme |
Powered by vBulletin ® Version 3.8.6 Copyright © 2000 - 2024 Jelsoft Enterprises Ltd. Forumda Düzenli Olarak Virüs Taraması Yapılmaktadır Son Güncelleme : 23.06.2025 |
|