|
Kayıt ol | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kalp sağlığının korunmasında beslenme alışkanlıklarının önemi, Kalp Sağlığı Haftası kapsamında yeniden gündeme geldi. Uzmanlar, özellikle Omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan balık tüketiminin, kalp krizi riskini azaltabileceğine dikkat çekiyor. Harvard Tıp Fakültesi Profesörü ve Harvard Halk Sağlığı Okulu Kardiyovasküler Epidemiyoloji Programı Direktörü Eric Rimm çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|||||
Konu Başlığı | Konu Bölümü | Son Yorum Yapan | Yorum Sayısı | Görüntülenme Sayısı | Konu Tarihi |
![]() |
Genel Sağlık | 1 | 3 | 18 Nisan 2025 13:03 | |
![]() |
Genel Sağlık | 1 | 2 | 18 Nisan 2025 13:03 | |
![]() |
Kültür ve Sanat | 1 | 3 | 18 Nisan 2025 13:03 | |
![]() |
Genel Sağlık | 1 | 3 | 18 Nisan 2025 13:03 | |
![]() |
Genel Sağlık | 1 | 3 | 18 Nisan 2025 13:03 |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
Tasarım : |
FB Bilgilendirme |
Powered by vBulletin ® Version 3.8.6 Copyright © 2000 - 2024 Jelsoft Enterprises Ltd. Forumda Düzenli Olarak Virüs Taraması Yapılmaktadır Son Güncelleyen : 14.04.2025 |
|