|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09 Aralýk 2023, 12:01 | #1 |
𝐖𝐞𝐛𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐮𝐬𝐮 Üyelik Tarihi: 16 Ekim 2023
Üye No: 89
Mesajlar: 6,794
Nerden: Balýkesir
Cinsiyet: Kadýn
Web: Www.BizimSohbet.Net
IRC: www.bizimsohbet.net
FM: TurkiyeFm
Aldýðý Beðeni: 4628
Beðendikleri: 1150
|
Papaz Yahnisi Tarifi
Malzemeler:
500 gram dana veya kuzu eti (kusbasi dogranmis) 4 adet orta boy patates 2 adet buyuk boy domates 2 adet orta boy sogan 2 adet yesil biber 3 yemek kasigi sivi yag veya tereyagi 2 dis sarimsak (istege bagli) Tuz Karabiber Pul biber veya aci biber (istege bagli) 2 su bardagi sicak su veya et suyu Hazirlik: Oncelikle etleri yikayin ve suzun. Buyuk bir tencerede veya derin bir tavada sivi yagi veya tereyagini kizdirin. Dogranmis etleri ekleyin ve renkleri donene kadar kavurun. Ardindan dogranmis soganlari ekleyerek yumusayincaya kadar soteleyin. Soganlar yumusadiktan sonra dogranmis biberleri ve istege bagli olarak dogranmis sarimsaklari da ekleyin. Birkac dakika daha karistirarak pisirin. Patatesleri soyup iri kup seklinde dograyin ve tencereye ekleyin. Patateslerin uzerine dogranmis domatesleri ilave edin. Tuz, karabiber ve istege bagli olarak pul biber veya aci biberi ekleyin. Malzemeleri karistirin. Sicak suyu veya et suyunu ekleyin, karistirin ve tencerenin kapagini kapatin. Yemegi kisIk ateste, etler ve sebzeler iyice pisene kadar yaklasIk olarak 30-40 dakika pisirin. Arada bir kontrol ederek suyunu cekip cekmedigini ve pisip pismedigini kontrol edin. Pisen Papaz Yahnisi’ni sicak olarak servis yapabilirsiniz. ALÝNTÝ ~ Bizde Mutsuz OlaLim ~ |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum | Bilgilendirme |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumBizim.Com Forum Sahibi: ForumBizim |
|